Caută
Close this search box.

ÎPS Teodosie anunță că se carantinează şi va oficia slujbele din acel loc

ips teodosie

Înaltpreasfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, anunță că se carantinează începând de marți.

Potrivit Arhiepiscopiei Tomisului, ÎPS Teodosie va oficia, marți, Sfânta Liturghie de la adresa aleasă de carantinare.

„Mâine, 25 ianuarie, de la ora 7.30, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la paraclisul Catedralei arhiepiscopale „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța, situat la adresa aleasă de carantinare.

Slujba se va desfășura izolat, fără participarea publicului”, anunță Arhiepiscopia.

Credincioșii vor putea urmări slujba fie în mediul online, fie pe un monitor ce va fi instalat în interiorul Catedralei arhiepiscopale, potrivit Digi24.

Arhiepiscopul Teodosie a primit luni trei amenzi. Prima amendă a fost aplicată pentru că a oficiat o liturghie, a doua pentru că a fost în stradă, deși trebuie să stea în carantină, iar a treia pentru că a participat la un eveniment, deși pe numele său era instituită măsura carantinării la domiciliu.

ÎPS Teodosie consideră amenzile primite luni ilegale și spune că a fost informat despre carantinare mult după ce le-a primit, astfel că aceste sancțiuni vor fi contestate.

Decizia de plasare în carantină a ÎPS Teodosie a fost luată de DSP București săptămâna trecută, pe 20 de ianuarie, atunci când înaltul prelat a revenit din străinătate cu un avion, pe aeroportul Otopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri