Caută
Close this search box.

Marian Vanghelie, pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Marian Vanghelie

Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a şase persoane inculpate în dosarul în care este cercetat şi fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzat de DNA de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu.

În schimb, pentru fostul edil s-a decis plasarea sub control judiciar. Prejudiciul calculat de procurori în acest dosar de corupţie legat de achiziţii de produse la preţuri supraevaluate este de peste 256 de milioane de lei.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de arestare preventivă a fostului primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, acuzat de DNA de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu.

Judecătorii au dispus ca fostul edil să fie plasat sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. O măsură similară îl vizează și pe fratele său. Decizia nu este definitivă, iar DNA poate face contestaţie.

DNA solicitase tribunalului arestarea în acest caz a 13 inculpaţi, însă instanţa i-a împărţit în două loturi. În primul lot, judecătorii au dispus arestarea preventivă a şase persoane, însă în al doilea lot, în care se afla Marian Vanghelie şi fratele său, magistraţii au decis ca inculpaţii să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri