Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: E în Firea lucrurilor să continue ancheta penală, pentru greva ilegală STB

gabriela firea

Nicușor Dan susține că demisia liderului de sindicat de la STB, Vasile Petrariu, din CGMB e „o încercare de a acoperi urmele și implicarea șefei lui, Gabriela Firea, în greva ilegală de la STB”.

Dan afirmă că „e în Firea lucrurilor ca ancheta penală să fie extinsă, împotriva celor care l-au girat și încurajat pe Petrariu”.

Postarea lui Nicușor Dan:

Demisia de aseară a sindicalistului Vasile Petrariu din Consiliul General al Municipiului București (și probabil și din PSD) e o încercare de a acoperi urmele și implicarea șefei lui, Gabriela Firea, în greva ilegală de la STB.

Să nu uităm: timp de cinci zile, Gabriela Firea și PSD București au lăsat 2 milioane de bucureșteni fără transport public de suprafață (și ar fi vrut să-i lase și fără transportul din subteran, așa cum a spus Petrariu duminică).

Complicitățile politice din această grevă trebuie expuse public. Cred că e în Firea lucrurilor ca ancheta penală să fie extinsă împotriva celor care l-au girat și încurajat pe Petrariu.

P.S. N-am auzit nicio scuză și nicio părere de rău de la fostul primar Firea sau de la subordonații ei pentru acest grav deserviciu făcut bucureștenilor. Văd o lipsă totală de empatie din partea cuiva care de ani de zile vrea să ne convingă ce mult îi pasă de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri