Caută
Close this search box.

Novak Djokovic va participa la Australian Open

novak djokovic

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a primit o excepție medicală și va participa la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

La mulţi ani, tuturor! Vă doresc tuturor sănătate, iubire şi fericire în fiecare moment şi să simţiţi dragoste şi respect faţă de toate fiinţele de pe această planetă minunată.

Am petrecut un timp fantastic cu cei dragi în pauza dintre sezoane şi astăzi mă îndrept spre Australia cu o excepţie medicală„, a scris Novak Djokovic pe Instagram.

Novak Djokovic, © TENNIS PHOTO NETWORK

Novak Djokovic a refuzat să spună dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la participarea sa la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori (un record).

Autorităţile australiene cer ca sportivii care intră în Australia să fie vaccinaţi cu schemă completă, să fi trecut prin boală în ultimele şase luni sau să solicite şi să primească o scutire medicală, aceasta din urmă fiind destul de greu de obţinut.

Liderul mondial este la egalitate cu Rafael Nadal şi Roger Federer la numărul de Grand Slamuri câştigate, 20, conform News.ro.

Citește și: Leo Messi este infectat cu covid-19

În vârstă de 34 de ani, Nole este campionul en-titre de la Melbourne, sârbul câștigand Australian Open în 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020 și 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri