Caută
Close this search box.

O maşină de poliţie a lovit două fete, care traversau strada, în Sectorul 1. Una a decedat

maşină de poliţie

O maşină de poliţie a lovit două fete care traversau Bulevardul Laminorului, în Sectorul 1 al Capitalei. La faţa locului au fost direcţiomate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie.

Maşina de poliţie mergea ci viteză foarte mare, cu luminile pornite, dar fără sirenă. Acolo pe unde fetiţele treceau strada nu era trecere de pietoni.

Conform Codului Rutier, maşinile Poliţiei au prioritate dacă au semnalele ljuminoase şi sirena pornită. Mai mult, în aceste situaţii inclusiv partenerii de trafic trebuie să facă loc acestor vehicule, aflate în misiuni urgente, pentru a putea să treacă rapid.

Pe de altă parte, dacă un pieton traversează o stradă printr-un loc nesemnalizat, el trebuie să o facă astfel încât să nu deranjeze traficul auto, adică vehiculele să se deplaseze normal, respectând legea.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliţie, pe raza sectorului 1. Agentul de poliţie, aflat la volan, poliţist încadrat în anul 2017, a surprins şi accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii”, a transmis Poliţia Caputalei.

Sursa citată a rpecizat că autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcţiune. La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor.

”Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai transmis sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri