Caută
Close this search box.

PSD spune că e tardiv certificatul verde, pe care până acum l-a blocat

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că o lege privind introducerea certificatului verde este tardivă, în acest moment.

Întrebat la Palatul Parlamentului, dacă certificatul verde este un proiect pe care coaliția de guvernare l-a abandonat, Ciolacu a spus:

„Nu a zis nimeni acest lucru. Nu s-a discutat (în ultima ședința a coaliției – n.r.), am avut discuții numai pe Energie. (…) Cred că am dat zeci de explicații în ceea ce privește certificatul verde atât eu, cât și colegii mei, cât și coaliția, cât și ministrul.

Este tardivă o lege cu certificatul verde, în acest moment. Este tardivă. Mai mult, știu că este o ordonanță de urgență în vigoare, în ceea ce privește certificatul verde”.

Liderul PSD a amintit că nu a fost și nu este de acord cu introducerea certificatului verde, la locul de muncă.

Pe de altă parte, liderul liberal Florin Citu declarase că singurul proiect legislativ privind certificatul verde COVID, aflat în procedură parlamentară, este cel pe care l-a depus el, menționând că un alt act normativ pe această temă nu există, iar acest subiect nu a fost pe ordinea de zi a ședinței Birourilor permanente reunite ale celor două Camere legislative.

„Este în Parlamentul României, este în procedură parlamentară cel pe care l-am depus eu. Altfel, el nu există”, a precizat Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri