Caută
Close this search box.

Şeful Poliţiei Capitalei: Poliţistul care a ucis fata de 13 ani, retras și pus la dispoziţie

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, anunţă că poliţistul implicat în accidentul în care o fetiţă a murit pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei a fost pus la dispoziţie, în urma deciziei procurorului de a-l plasa pe acesta sub control judiciar.

„Având în vedere măsura dispusă de către procurorul de caz, conform statutului poliţistului, în calitate de şef al Poliţiei Capitalei am dispus retragerea din funcţie şi punerea lucrătorului la dispoziţie”, a anunţat, vineri seară, directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Berechet a ţinut să clarifice că „poliţiştii se află în misiune atâta timp cât se află în timpul programului”, el arătând că poliţistul nu se afla în misiune urgentă.

Bogdan Berechet a declarat că poliţistul se afla „în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu” şi că fusese trimis în misiune „de către şeful său nemijlocit”.

El a arătat că „nimic din ceea ce facem sau spunem nu o poate readuce la viaţă pe Raisa, însă poliţiştii vor pune la dispoziţie toate datele pentru clarificarea rapidă a situaţiei”.

Acesta a menţionat, citat de News.ro, că nu s-a pus problema de „muşamalizare a acestui subiect”.

Berechet a mai spus că poliţiştii care pleacă în misiune vor trebui să anunţe la dispecerat dacă este nevoie de folosirea semnalelor acustice şi luminoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri