Caută
Close this search box.

Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări cu moartea

Testat pozitiv în oraşul său natal, Rosario, unde şi-a petrecut vacanţa alături de familie, Messi nu va putea reveni în Franţa până când nu va putea prezenta un test negativ la coronavirus.

O fotografie postată la începutul săptămânii trecute de Fer Palacio, în care apare alături de Messi, a aprins scânteia şi a stârnit reacţii pline de ură faţă de acest DJ argentinian în vârstă de 31 de ani. Ştiindu-se că Palacio a participat la mai multe petreceri după care au fost semnalate cazuri de Covid-19, unii au stabilit o falsă legătură cauză-efect.

DJ-ul argentinian Fer Palacio a afirmat că este negativ la Covid-19, spre deosebire de celebrul său compatriot, scrie ziarul francez Le Figaro.

Palacio, acuzat că i-a transmis virusul lui Messi, a vorbit despre mesajele insultătoare şi ameninţările cu moartea pe care le-a primit.

„Se vorbeşte de mine pe Twitter fiindcă Messi a fost testat pozitiv la Covid-19. Se spune că eu l-am infectat şi chiar m-au făcut criminal”, a povestit DJ-ul, adăugând că a fost testat pentru Covid datorită unei deplasări în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri