Caută
Close this search box.

VIDEO Au fost învestiţi 15 noi prefecţi şi subprefecţi

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, le-a transmis celor 15 prefecţi şi subprefecţi, care au depus jurământul de învestitură, că aceste funcţii de demnitate publică reprezintă, în primul rând, asumarea unei imense responsabilităţi.

„Le-am transmis, în cadrul ceremoniei de învestire, că funcţia de prefect şi subprefect nu este un cadou politic, ci reprezintă un angajament serios pe care l-au luat în faţa Guvernului României şi a cetăţenilor, pe care trebuie să îl onoreze exemplar. Începând de azi fiecare dintre ei trebuie să îşi asume pe deplin rolul constituţional ce le revine şi să fie un factor de echilibru politic şi administrativ”, a scris Bode, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a adăugat că reacţiile prefecţilor trebuie să fie eficiente şi profesioniste, fără blocaje sau disfuncţionalităţi în procesul de coordonare, de comunicare şi de aplicare a măsurilor, deoarece de modul în care acţionează va depinde bunul mers al lucrurilor şi siguranţa cetăţenilor.

„Traversăm în continuare o perioadă dificilă din punct de vedere pandemic şi este nevoie de efortul comun al tuturor instituţiilor statului pentru a o gestiona cu rezultate pozitive. Îi felicit pe cei care azi au depus jurământul de învestitură, jurământ care îi obligă să îşi îndeplinească cu onoare şi responsabilitate misiunile viitoare şi le doresc mult succes în activitate”, a completat Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri