Caută
Close this search box.

VIDEO În lipsa restricţiilor, românii au petrecut de Revelion cu petreceri și distracție, în aer liber

revelion

Este a doua noapte de Revelion pe care omenirea a petrecut-o în pandemie. Spre deosebire de anul trecut, când restricțiile erau mult mai aspre, acum au fost concerte în stradă și petreceri în restaurante.

Bucureștenii au avut parte de o petrecere organizată în Sectorul 3 al Capitalei, în Parcul Titan, care a început la ora 22:00.

Evenimentul s-a terminat după miezul nopții, la ora 0:30. A fost singura petrecere în aer liber din București. Au fost așteptați pe scenă mai mulți artiști cunoscuți. Petrecăreții trebuie să păstereze distanța și să poarte mască de protecție.

În Centrul Vechi din Capitală a fost aglomerație. Tinerii au plătit între 200 și 700 de lei.,. pentru a-și rezerva un loc la terase și localuri. Au fost și mulți turiști străini care încearcă să găsească un loc unde să petreacă, dar accesul în localuri este permis numai în limita a 50 la sută din capacitate și numai cu certificat verde:

A fost concert în noaptea dintre ani și în centrul Craiovei. Acolo eraut așteptați peste 15.000 de oameni și cap de afiș a fost cântăreața Inna. Scena a avut 17 metri, iar spectacolul a început la 21:30:

La Constanța, concertul în aer liber a început la ora 20:00, pe Bulevardul Tomis, din centrul orașului. Temperaturile au fost pozitive, nu a fost foate frig, dar, la fel ca la București, oamenii trebuie să poarte mască de protecție, chiar dacă sunt în aer liber. Distracția a fost asigurată de mai mulți DJ.

Și la Brăila a fost petrecere în aer liber. La miezul nopții a fost foc de artificii. Pentru că la Galați nu s-a organizat nimic, mulți gălățeni au venit la vecinii din Brăila, să petreacă:

Mii de turiști şi-au petrecut Revelionul la pensiunile din Maramureș, dornici sa vadă tradiţiile zonei și să guste din bucatele pregătite în casă. Stimulați de pălincă, în ciuda frigului, oaspeții unei pensiuni din Breb au încins o horă, în jurul unui foc de tabără:

Alți români au ales să petreacă Revelionul 2022 la munte, cu visul de a-l face chiar pe pârtie. La Predeal, planurile le-au fost date peste cap de ploaie, așa că s-au refugiat pe terasele hotelurilor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri