Caută
Close this search box.

Bilet unic de călătorie cu trenul și metroul în București și Ilfov

bilet unic

Locuitorii orașului București și ai județului Ilfov vor putea călători cu un singur bilet sau abonament cu trenul și metroul, potrivit unui ordin al Ministerului Transportului, care va intra în vigoare în luna februarie, conform Mediafax.

Reprezentanții Ministerului Transporturilor au anunțat că a fost publicată în transparență decizională propunerea de ordin de ministru care stă la baza funcționării primelor bilete și abonamente integrate metropolitan, din România.

Astfel, începând 15 februarie, cele două sisteme de transport public din coordonarea Ministerului – feroviar și metro – vor fi parte din proiectul pilot de implementare a „titlurilor de călătorie metropolitane integrate pentru transportul de suprafață, cu metroul și cu transportul pe calea ferată pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea București -Ilfov”.

Noile bilete vor putea fi cumpărate de toți cei care utilizează calea ferată, de pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, inclusiv de la stațiile din Mogoșoaia și Otopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri