Caută
Close this search box.

”Că-ţi place ori ba, draga mea, trebuie să suporţi”. Kremlinul apără o declaraţie a lui Putin, prin care-l ataca pe Zelenski

putin

Kremlinul apără  o declaraţie a lui Vladimir Putin, prin care l-a atacat pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Declaraţia a fost interpretată de mulţi navigatori de pe Internet, ca o glumă despre viol, relatează AFP.

Liderul de la Kremlin l-a atacat, în conferinţa de presă comună cu preşedintele francez Emmanuel Macron, pe Volodimir Zelenski, care a criticat elemente ale planului de pace în estul Ucrainei, negociat în anul 2015, între Kiev şi Moscova.

”Că-ţi place ori ba, draga mea, trebuie să suporţi”, a declarat Putin. Traducerea în engleză a spuselor lui Putin: “You may like it or may not, but you’ve got to put up with it, my beauty”.

Această declaraţie a provocat o debatere aprigă pe internetul rusofon. Unii critici ai lui Putin denunţă o declaraţie care legitimează violul. Alţii o consderă mai degrabă un mod de a certa un copil sau o trimitere la o ghicitoare din era sovietică.

”Preşedintele (rus Vladimir Putin) voia să spună că, atunci când un stat a acceptat să-şi asume obigaţii, el trebuie să le respecte”, a declarat un purtător de cuvnt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Preşedintele rus Vladimir Putin este un obişnuit al unor declaraţii controversate.

El şi-a comparat criticii cu nişte maimuţe şi a spus că opozantul său numărul unu, Aleksei Navalnîi, care acuză Kremlinul de faptul că l-a otrăvit cu noviciok, ar fi fost mort dacă acuzaţia sa ar fi fost adevărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri