Caută
Close this search box.

Călin Georgescu susţine că avem multe de câştigat dacă suntem cu Rusia

călin georgescu

Călin Georgescu, cel care este propus pentru funcţia de președinte de onoare al AUR, u, n personaj lăudat încontinnuu de Sputnik, a spus în fine ce gândeşte în realitate.

„Vladimir Putin este un om care-și iubește țara. E o persoană care, din punctul meu de vedere, cunoaște foarte bine unghiurile diplomatice, le stăpânește și este înconjurat de foarte buni profesioniști. Nu am legături cu Rusia și nu am primit sprijin. Cu Vladimir Putin nu m-am întâlnit niciodată”, a spus Georgescu.

„Trebuie să te ai bine cu toți vecinii. În rest, trebuie să te ai bine cu toate puterile mari ale lumii: China, Sua, Rusia”, a afirmat Călin Georgescu, citata de Newsweek România.

Legat de conflictul dintre Rusia și Ucraina, pozițiile lui Georgescu sunt trase la indigo cu declarațiile Kremlinului, din ultimele luni de zile.

Politicianul care ar putea să fie nominalizarea AUR la alegerile prezidențiale a declarat că „Ucraina este un stat inventat” și că „aveam mai mult de câștigat dacă întreținem niște relații mai bune cu China și Rusia”.

Totodată, el susține că „pandemia și criza din Ucraina sunt niște tehnici de manipulare”. Legat de politicile monetare, el propune resuveranizarea monedei. Pentru revitalizarea sectorului agricol, acesta a anunțat că va face o bursă a grâului, la Brăila, „mai puternică decât cea din SUA sau China”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri