Caută
Close this search box.

Cătălin Drulă: Suntem pregătiţi să ne întoarcem la guvernare

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că actuala coaliţie de guvernare ”are zilele numărate”, iar partidul său este pregătit să se întoarcă la guvernare.

”Eu cred că această coaliţie are zilele numărate, noi suntem pregătiţi să ne întoarcem la guvernare, avem cea mai bună resursă umană şi am demonstrat”, a spus liderul USR, precizând că, dacă ne uităm la ce se întâmplă, ”se ceartă în fiecare zi şi nu livrează nimic”.

Întrebat de ce s-ar rupe coaliţia, Drulă a afirmat că ”se rup pentru că sunt şi cetăţeni în ţara asta şi se aude din ce în ce mai mult nemulţumirea oamenilor şi ”împăratul se vede gol”.

Despre modul în care USR ar putea reveni la guvernare, preşedintele interimar al USR a spus că, dacă se va întâmpla înainte de 2024, vor intra pe baza unui program.

”Măsurile contează, vom intra pe o bază negociată, dacă nu intrăm la guvernare până în 2024, intrăm după alegeri, din poziţie de prim partid, după ce convingem societatea”, a afirmat Cătălin Drulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri