Caută
Close this search box.

Copil găsit mort în pat. Tatăl beat l-ar fi bătut, apoi ar fi căzut peste el

Un copil de 6 ani a fost găsit mort, în pat, iar vinovat ar fi chiar tatăl băiatului, care a și fost arestat, fiind urmărit penal pentru omor. Bărbatul este acuzat că l-a bătut bătut pe copil și a căzut peste el, pentru că era într-o stare acută de ebrietate.

Tragedia s-a petrecut la Brădeni, în județul Sibiu. Potrivit IPJ Sibiu, bărbatul a sunat vineri la 112 şi a anunţat că fiul său este decedat. Criminaliştii au găsit copilul într-un pat din casă.

Fratele în vârstă de 4 ani al băieţelului ucis şi mama acestuia vor beneficia de consiliere psihologică şi vor fi găzduiţi într-un centru specializat pentru victimele violenţei domestice, a anunţat sâmbătă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu. Copilul de 4 ani nu a fost bătut, însă a asistat la scenele de agresiune săvârşite de tatăl său asupra fratelui de 6 ani, care a decedat vineri, potrivit DGASPC Sibiu.

„Având în vedere faptul că minorul în vârstă de 4 ani s-a aflat în acelaşi imobil la data decesului fratelui său, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, în vederea efectuării unui consult medical. În urma examinării medicale s-a constatat că minorul este clinic sănătos şi nu a fost victima vreunei forme de agresiune. Ţinând cont de faptul că, din informaţiile care le avem până în prezent, minorul a asistat la anumite scene de agresiune săvârşite de tatăl său asupra fratelui, precum şi de faptul că mama a reclamat comportamentul agresiv al concubinului, aceştia vor beneficia de servicii de consiliere psihologică, precum şi de găzduire într-un centru specializat pentru victimele violenţei domestice”, se arată în comunicatul DGASPC.

Cercetările în acest caz continuă, scrie Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri