Caută
Close this search box.

Dacian Cioloş: „Nu mai candidez la funcţia de preşedinte. Nu are nici un sens”

dacian cioloş

Dacian Cioloş a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al USR, aşa cum apăruse anterior informaţia, pe surse, şi a menţionat că nu ia în calcul o nouă candidatură, la următorul congres al partidului.

„Nu mai candidez la funcţia de preşedinte. Nu are nici un sens”, a arătat el, într-o conferinţă de presă, la sediul partidului, informează Agerpres.

Cioloş a declarat că s-a confruntat în repetate rânduri cu un vot de 11 – 14 în Biroul Naţional, aspect care a indicat o falie în partid.

„Nu puterile mi-au lipsit mie, ci încrederea că putem colabora împreună. Puterea nu trebuie să o concentreze un singur om. Şi în USR nu cred că va reuşi nimeni, niciun om, nici din afară, să concentreze puterea şi de unul singur să ducă partidul într-o anumită direcţie. Dar fără încredere că putem colabora unii cu ceilalţi şi avem interese comune, fără acea încredere (…) va fi greu. Şi atunci când ai sistematic în Biroul Naţional un vot 14 – 11, asta arată că e acolo o falie care e greu de depăşit. Şi sper eu colegii mei să o poată depăşi”, a spus Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri