Caută
Close this search box.

Dan Puric, despre Covid: „S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus!”

dan puric

Serialul de aberaţii debitate de actorul şi mimul Dan Puric pe sticlă, continuă. Mai jos, ultimele elucubraţii fără fundament marca Dan Puric, conform Ziariştii.com:

Urmează o altă formă (de pandemie – n. red.). Ea a fost lansată ca să fie serial, ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze! Ce mai faci, Booster? Unii oameni sunt disperați. Aici trebuie să fim foarte atenți. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Aici nu mai poate fi vorba de o părere, că cred, că nu sunt părerolog! Este evident! Altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit la modalitatea în care au făcut-o.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Domnul Răzvan Dumitrescu, felul în care au făcut-o! Semănau cu plutonierii ăia de la Aiud! De o nesimțire şi o aroganță…

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide, domne, să înfruntăm împreună! Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.

Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare. (…)

În primul rând este frica dictatorului. Nu există libertate prin a domina pe cineva din specie, deci vor claca. Dar ce este interesant: ei (China – n. red.) sunt rămași în urmă cu tehnologia, sunt primitivi. Pe partea ailaltă, de aia am zis că România este între doi monștri. Știți de epoca transumană. Despre asta se vorbește. Păi, ce fac ăștia (China – n. red.) este copilărie. Mai departe de atât este omul ameliorat genetic. Ați auzit de procesul Crisper? Foarfecele cromozomial lucrează pentru prima oară pe celula reproductivă direct şi scot oameni altfel. Scot oameni ameliorați genetic. Moratoriul pus de când a apărut secvențializarea genetică începe să fie încălcat.

Vă mai dau un exemplu cu alimentele genetice într-un spaţiu agricol fără pesticide, că au zis că alea dăunează. Vă dați seama ce bagă… Că nu știi ce e în roșiile alea. Știți ce e roșia, că a apărut şi bancul ăla că în România roșiile sunt mai puternice decât lădițele. Bagi hormonul ăla de conservare cum se duce în tine.

Se va lucra asupra omului, dincolo de Ceator, asupra Creației. Aici vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat.

Știți că au apărut neuro-drepturi? Discută cu ăla care e făcut în laborator, păi ăla are neuro-drepturi, domne! Data viitoare, când mă mișc pe-aici așa… Ce-ai, măi? E făcut în laborator, la Urziceni! Stați liniștit, că ăia sunt mai hidoși decât ăștia (decât sistemul pus la cale de China – n. red.). Eu vă spun din genetică, China e în urmă. Nu după părerea mea, după credința mea! Dacă mă vor urmări pe mine, se scurtcircuitează, este clar! Dar să știți că am prieteni chinezi: nu-i așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri