Caută
Close this search box.

Dennis Man s-a decis. Pleacă la Alanyaspor

dennis man

Dennis Man acceptase oferta din Turcia în ultima zi de transfer: „Rămâne nefericit şi pe lângă proiect”

„Nimic de făcut. Dennis Man rămâne la Parma, nefericit şi pe lângă proiect”, anunţă Sportparma.com. Totul s-a derulat pe repede înainte, pentru ca mutarea să se realizeze până la finalul perioadei de mercato, pe 8 februarie.

În timp ce Valentin Mihăilă şi-a găsit fericirea la Atalanta, pentru care a debutat în weekend, Dennis Man se vede nevoit să mai suporte situaţia în care se află la Parma cel puţin până la finalul sezonului.

Deşi şi-a dat acordul pentru a pleca la Alanyaspor, echipă care ocupă poziţia a patra în Super Lig, Dennis Man a fost blocat de Parma din drumul transferului.

Sursa citată anunţă detaliile care au făcut diferenţa pe ultima sută de metri: „După o zi de negocieri, Dennis Man a acceptat oferta lui Alanyaspor. Un împrumut până la finalul sezonului, iar Parma a introdus o clauză de cumpărare definitivă, scrie Telekom Sport.

Negocierile au fost intense, dar totul a picat până la urmă. Pentru jucător va fi un final complicat de sezon, din cauza variantelor pe care Iachini le are în atac”, transmite presa din Italia.

Se pare că suma de transfer plătită FCSB-ului de către Parma, 11 milioane de euro plus bonusuri de performanţă, cântăreşte decisiv pentru patronul american Kyle Krause, care nu doreşte să piardă bani de pe urma lui Dennis Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri