Caută
Close this search box.

Eugen Tomac: În PMP nu există nici o criză. Ştim exact care ne e locul

tomac

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a afirmat că în PMP „nu există nicio criză” şi că reprezentanţii formaţiunii politice vor transmite decidenţilor propuneri privind rezolvarea crizei energetice.

„Fac apel către toţi colegii din Partidul Mişcarea Populară să se uite cu încredere spre viitorul nostru. Avem şansa noastră, merită să o construim. În partid nu există nicio criză, nu există niciun fel de probleme, ştim exact care ne este locul pe scena politică românească”, a arătat Tomac, conform Agerpres.

„Tot ceea ce s-a întâmplat e spre binele PMP şi sunt absolut convins că vom reuşi să trecem peste toate provocările, fără nici un fel de dificultate”, a apreciat el.

În conferinţă, liderul PMP a vorbit şi despre criza energetică din România. Pentru a o rezolva, a spus el, este nevoie de reeşalonarea plăţilor, de o plafonare „esenţială, ancorată în realităţile veniturilor pe care le au românii” şi de independenţa energetică a României.

Reprezentanţii partidului vor face propuneri oficiale către decidenţi.

„PMP cere Guvernului să vină în termenul cel mai scurt cu o strategie îndrăzneaţă prin care punem în aplicare măsuri care să ne garanteze această independenţă energetică”, a arătat Tomac.

Tomac a apreciat că proiectul european Green Deal este „nepregătit pentru implementare”.

„Este evident că Uniunea Europeană a greşit atunci când a venit cu acest plan ambiţios, pe care nu îl respingem, dar îl considerăm nepregătit pentru implementare, iar Green Deal-ul sună a un enunţ plin de bune intenţii, însă greşit implementat.

Nu poţi să elimini un întreg sistem, fără a pune ceva în loc. Din aceste raţiuni prost implementate am ajuns într-o situaţie halucinantă, pe care românii o resimt puternic”, a spus liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri