Caută
Close this search box.

Florin Radu Răducioiu, de ziua la Gică Hagi: Geniu, tehnică desăvârşită

gică hagi

Team-managerul FC Dinamo, Florin Răducioiu, a vorbit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fostul său coleg de la echipa naţională, Gheorghe Hagi, care împlineşte 57 de ani şi despre care spune că l-a făcut şi pe el să fie mare jucător.

„Hagi este un geniu al fotbalului românesc, al fotbalului mondial, ne-a încântat cu golurile lui, cu acţiunile lui de gol. Mi-am permis să fac o glumă, îmi pare foarte rău că nu a câştigat Balonul de Aur ca Stoicikov, care este tot din zona asta a Balcanilor.

Cred că dacă era de altă naţionalitate, câştiga Balonul de Aur, sunt mândru că sunt român şi el este, dar aşa cred eu. Foarte rar câştigă cineva din Balcani un Balon de Aur, s-a întâmplat acum câţiva ani, cu Modrici.

El a realizat nişte lucruri măreţe cu echipa lui, din nimic a câştigat campionatul, fiind o echipă mică, provincială. Este un mare prieten, are meci astăzi, de altfel nu mi-a răspuns, sigur e concentrat.

La mulţi ani, unui jucător şi coleg care m-a făcut şi pe mine să fiu mare, datorită geniului şi tehnicii lui desăvârşite”, a declarat oficialul dinamovist pentru News.ro.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat regele fotbalului românesc, împlineşte azi 57 de ani.

Hagi îşi va sărbători ziua prin muncă, deoarece echipa pe care o antrenează, Farul Constanţa, va juca de la ora 16.00, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XXIV-a, din Liga 1 Casa Pariurilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri