Caută
Close this search box.

Gigi Becali i-a cumpărat-o lui Mihăiţă Neşu o mașină nouă

Gigi Becali a plătit aproximativ 50.000 de euro pentru a-i face lui Mihăiţă Neşu cadou o maşină adaptată nevoilor sale.

Gigi Becali a fost unul dintre cei care l-au susţinut pe Mihăiţă Neşu după ce fostul fundaş stânga a suferit o accidentare la antrenamentele lui FC Utrecht, care l-a lăsat imobilizat.

Vechiul automobil, pe care Neşu l-a achiziţionat imediat după accident, a început să aibă tot mai mult probleme tehnice şi-i dădea astfel tot mai multe bătăi de cap.

Drept urmare, Mihai şi Iulia – doi dintre prietenii apropiaţi ai lui Mihăiţă Neşu – au decis să caute sponsorizări pentru a-i cumpăra o nouă maşină fostului fotbalist.

Gigi Becali a răspuns imediat afirmativ şi a fost de acord să achite costurile pentru noul automobil, care este special adaptat nevoilor lui Mihăiţă Neşu.

Foto: telekomsport.ro

Maşina a costat aproximativ 50.000 de euro şi este un model Mercedez Benz V Class, care are dotări speciale pentru persoanele cu dizabilităţi, printre care şi o rampă de acces.

”Ultima oară am vorbit cu dânsul în primăvară. Prietenii mei, Iulia şi Mihai, au vrut să-mi facă o surpriză, să-mi ia o maşină nouă, pe care cineva să o sponsorizeze. Gigi mi-a plătit maşina de afară. Este cumpărată de el, peste 50.000 de euro.

A fost o surpriză foarte plăcută. Maşina mea, pe care am luat-o imediat după accident, a început să aibă tot felul de hibe. Nea Gigi s-a arătat imediat dispus să-mi plătească maşina”, a mărturisit Mihiţă Neşu, în cadrul interviului prezentat în emisiunea ”Fiţă cu Adiţă”.

Gigi Becali i-a promis, de asemenea, lui Mihăiţă Neşu că, dacă va fi nevoie, va contribui financiar şi la ridicarea Complexului de Recuperare Sf. Nectarie, un proiect cu costuri estimate la 4,5 milioane de euro.

L-am sunat să-i mulţumesc, vrea să ne ajute şi la proiect, dacă ne împotmolim. Eu am avut o relaţie foarte bună cu nea Gigi”, a mai spus Mihăiţă Neşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri