Caută
Close this search box.

Gigi Becali susţine că jucătorii de la FCSB care joacă bine sunt cei „vaccinati la chiuvetă”

gigi becali

Gigi Becali a declarat: „Cei pe care îi vedeți că joacă înseamnă că sunt vaccinați la mișto”, în cunoscutul său limbaj aflat la limita decenţei sau dincolo de aceasta. Cele spuse de Becali însă au şi o importanţă penală.

Gigi Becali a anunțat că la FCSB vor juca fotbaliștii care au refuzat să se vaccineze împotriva Covid, iar cei imunizați vor prinde minute în teren cu titlu de excepție, scrie ProSport.

Gigi Becali își face propriile reguli la FCSB, dar ultima sa hotărâre este una șocantă. Patronul vicecampioanei promovează lupta împotriva vaccinării antiCovid prin intermediul echipei de fotbal, unde vor mai juca numai cei care au refuzat imunizarea.

Gigi Becali susține în continuare că vaccinul omoară oameni, astfel că în formația lui Toni Petrea vor mai apărea fotbaliști vaccinați numai cu titlu de excepție. La FCSB vor evolua, în măsură covârșitoare, numai jucătorii care nu sunt vaccinați împotriva Covid.

„Cine e nevaccinat stă pe bancă. Mai fac unele excepții. Pe toți pe care îi vedeți pe teren și joacă, înseamnă că sunt vaccinați la mișto (n.r. – râde). Eu am încredere în medicină, dar în cea descoperită de Dumnezeu.

Nu am încredere în medicina falsificată. Eu am încredere în oamenii de știință. Eu am citit, zic oamenii de știință, că vaccinul are oxid de grafen și omoară oameni. Eu așa am citit. Sunt mână în mână toți!

Eu vreau ca oamenii mei să nu se mai vaccineze. Veți vedea în 2-3 ani ce se întâmplă. Eu spun ceea ce cred, iar platforma Ro Vaccinare spune numai minciuini. Doctorii de la clinica mea susțin că vaccinul are efecte secundare mortale.

Imunizarea anti Covid se dobândește exclusiv natural. Sunt mână în mână toți, cum să am încredere în ei? Eu am încredere în știință și în medicină, dar nu în doctorii care omoară oamenii cu bună știință, prin vaccinarea cu oxid de grafen.

Eu opresc unde am puterea, nu pot să îi opresc pe ăia de la CFR. Să câștige procesul (n.r. jucătorii care sunt vaccinați și nu joacă), care e problema (n.r. râde)? Trebuie să îi oprim pe cei care s-au vaccinat.

Până acum nu spuneam pentru că îmi era frică, dar acum au văzut oamenii că nu e bun vaccinul. Să vă spun adevărul acum. Nu este adevărat că nu iau în lot jucătorii nevaccinați. Crețu, Vinicius, Tănase sunt vaccinați, la fel și Vali Gheorghe.

Nu am treabă cu ei, eu îmi spun părerea. Nu îi oblig, dar îmi spun părerea. E problema lor după aceea. Eu cred că cei vaccinați pierd din putere, dar asta nu înseamnă că el nu joacă pentru că e vaccinat”, a spus Gigi Becali, pentru Pro X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri