Caută
Close this search box.

Kanal D a anulat interviul lui Denise Rifai, cu Diana Şoşoacă. În loc, ediţia cu Andreea Mantea, în reluare

diana şoşoacă

Diana Şoşoacă nu a mai intrat pe Kanal D. Televiziunea a decis să nu mai difuzeze emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care o avea invitată pe senatoarea Diana Şoşoacă.

Emisiunea, care ar fi trebuit să fie difuzată duminică, de la 22.30, a fost înlocuită cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea. Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post.

Şoşoacă a reacţionat, după ce intreviul n-a mai fost difuzat de Kanal D. „Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris aceasta, pe pagina sa de Facebook.

Senatoarea Diana Şoşoacă fusese anunţată drept invitată a emisiunii 40 de întrebări încă de joi, printr-un comunicat de presă, în care erau înşirate şi câteva dintre întrebările ce urmau să-i fie adresate.

„Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, sunt doar câteva exemple.

Diana Şoşoacă a avut în ultimele patru zile, de când a început războiul din Ucraina, a avut numeroase poziţii contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista nici un conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri