Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declatat că autorităţile trebuie să gasească soluţii pentru ca puterea de cumpărare a economei şi a cetăţenilor să nu mai fie afectată.

„Trebuie să găsim soluţii ca puterea de cumpărare a economei şi a cetăţenilor să nu mai fie afectată. Nu mai trebuie să lăsăm timpul să aşteptăm să se întâmple lucruri în piaţă. Economia trebuie sprijinită puternic, dacă vrem să ne redresăm puternic în primul trimestru”, a spus Câciu, vorbind de un pachet de soluţii asumat la nivel de guvern.

Ministrul de Finanţe a mai spus că nicio soluţie nu va putea însă să acţioneze singură. Oficialul a afirmat că va avea măsuri care vor reprezenta soluţiile care duc la ceea ce însemna calmarea pieţelor, şi a efectelor, şi a cauzelor, scrie News.ro.

El a precizat că deja s-au luat măsuri pentru ca TVA-ul să se reducă mult mai rapid.

„Există tot felul de semnale că lumea în general trece printr-o convulsie şi prin avertizori timpurii care pot degenera în crize. Problema cea mai mare este ca statul să ia măsuri din timp să nu se ajungă la situaţii critice”, a spus ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.