Caută
Close this search box.

Radu Ciudin, medicul care a implantat primul cardiodefibrilator din România, a decedat

Cunoscutul cardiolog Conf. Dr. Radu Ciudin, șeful Secției de Cardiologie de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu”, a decedat. Tristul anunț a fost făcut public de Centrul Medical Internațional București.

Regretatul medic s-a stins după o grea și lungă suferință, învins de o boală nemiloasă.

Cu durere in suflet anuntam trecerea in lumea Drepților la vârsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C C Iliescu”, Fundeni.
Domnul Doctor Radu Ciudin ramane in amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical International Bucuresti, ale pacientilor domniei sale, ca un om bland, discret, un doctor care si-a dedicat intreaga activitate profesionala pacientilor, un om iubit si respectat.
Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a indrumat si responsabilizat numeroase generatii de studenti si medici tineri.
Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din Romania, Doctor in stiinte medicale cu supraspecializare in Electrofiziologie Cardiaca si Stimulatoare, Membru Titular al Societatii Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elita din Romania, Membru al Societatii Americane de Pacing si Electrofiziologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri