Caută
Close this search box.

Românca arestată în Danemarca, prima întâlnire cu familia

Fratele Soranei, femeia reținută în Danemarca după ce a fost acuzată că și-a agresat bebelușul, a fost lăsat să își vadă sora și a povestit totul în fața camerei, în exclusivitate pentru Digi24.

„Am ieșit de la vizita cu sora mea, am avut voie să o văd 30 de minute. E primul contact al ei cu familia după o săptămână jumătate.

Am găsit-o slăbită și descurajată. Nu a știut că are dreptul să contacteze ambasada, despre familie nici măcar nu mai putem vorbi. A aflat asta duminică, când a fost vizitată de reprezentanții ambasadei.

A început să muncescă acolo pentru a cumpăra produsele de igienă necesare de la magazinul închisorii. E foarte greu că nimeni nu o înțelege. De câte ori încearcă să comunice ceva în engleza pe care o știe ea, cât de puțină este, nu a avut niciun rezultat.

Nu am avut voie să vorbim despre nimic din anchetă pentru că este în desfășurare. De asemenea, polițistul ne-a spus că nu putem să o întrebăm nimic din momentul în care a fost arestată”, povesteşte Beniamin Ciobotaru, fratele Soranei .

Părinții bebelușului internat în spital în Danemarca, cei doi români, au fost arestați acolo pentru patru săptămâni, fiind duși în centre de detenție diferite. Medicii au cerut ajutorul poliției după ce copilul a fost adus la spital, iar starea lui le-a trezit suspiciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri