Caută
Close this search box.

Scandalul Spotify: Șeful companiei îl critică pe Joe Rogan pentru insultele rasiale, dar spune că nu-l va da afară

Directorul executiv al Spotify, Daniel Ek, a declarat că el condamnă „cu fermitate” insultele rasiale și alte comentarii făcute de popularul prezentator de podcasturi din SUA Joe Rogan, dar că nu îl va elimina de pe platformă, transmite Reuters.

Declarațiile lui Ek, făcute într-o scrisoare către angajați, văzută de Reuters, vin după ce Rogan și-a cerut scuze pentru a doua oară într-o săptămână, ultima dată pentru că a folosit insulte rasiale, după ce a apărut un montaj video în care apare folosind în mod repetat cuvântul cu „N” prin care sunt insultate persoanele de culoare.

Ek a precizat că a fost decizia lui Rogan de a elimina o serie de episoade anterioare din podcastul „The Joe Rogan Experience”, în urma unor discuții cu platforma de streaming muzical și a propriilor sale reflecții cu privire la o parte din conținutul emisiunii, inclusiv utilizarea unui limbaj insensibil din punct de vedere rasial.

„Deși condamn cu tărie ceea ce a spus Joe… vreau să precizez foarte clar un lucru – nu cred că reducerea la tăcere a lui Joe este soluția”, a declarat Ek.

Șeful companiei și-a reiterat poziția cu privire la politicile de moderare a conținutului Spotify și a spus că el consideră că firma ar trebui să aibă limite clare în ceea ce privește conținutul publicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri