Caută
Close this search box.

UEFA condamnă invazia militară rusă în Ucraina

uefa

Uniunea Europeană de fotbal (UEFA) „condamnă cu fermitate invazia militară rusă” în Ucraina, a anunţat forul continental, joi, în ajunul unei reuniuni de urgenţă a Comitetului său Executiv care ar putea înregistra mutarea finalei Ligii Campionilor, programată pe 28 mai la Sankt Petersburg, informează AFP.

„UEFA împărtăşeşte preocuparea comunităţii internaţionale pentru situaţia de securitate din Europa”, a indicat organismul într-un comunicat, promiţând că va gestiona situaţia „cu cea mai mare seriozitate”, înainte de reuniunea Comitetului său Executiv de vineri (11:00 – ora României), care va examina mai ales soarta finalei Ligii Campionilor, conform Agerpres.

”În calitate de organism de conducere al fotbalului european, UEFA lucrează neîncetat pentru a dezvolta şi promova fotbalul conform valorilor europene comune, cum ar fi pacea şi respectarea drepturilor omului, în spiritul olimpic. Rămânem hotărâţi în solidaritatea noastră cu comunitatea fotbalului din Ucraina şi suntem gata să întindem mâna poporului ucrainean”, se mai arată în mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri