Caută
Close this search box.

Un camion cu 24 de tone de azotat s-a răsturnat în Ialomiţa

azotat

Un camion încărcat cu 24 de tone de saci azotat, s-a răsturnat în judeţul Ialomiţa. Două persoane au fost rănite. Traficul pe DN 2 A, la ieşirea din Ţăndărei, este complet blocat.

”Dispeceratul inspectoratului a fost sesizat, prin apel la 112, de producerea unui accident la ieşirea din oraşul Ţăndărei, pe sensul de mers către Constanţa, în care au fost implicate o dubiţă şi un TIR încărcat cu saci de azotat de amoniu.

În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat pe partea carosabilă. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de salvatori de la Detaşamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de cercetare CBRN, o ambulanţă SMURD, în sprijin şi un echipaj SAJ Ialomiţa”, a transmis ISU Ialomiţa.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime, şoferii celor două vehicule, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, iar cealaltă victimă a refuzat transportul la spital.

”Nu sunt scurgeri de combustibil la locul evenimentului şi nu există pericolul unei explozii. Pompierii au izolat zona şi au evacuat preventiv un număr de 12 persoane, aflate într-o unitate de alimentaţie”, a mai prcizat ISU, conform News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri