Caută
Close this search box.

VIDEO George Simion (AUR) l-a brutalizat şi agresat verbal pe ministrul Virgil Popescu (PNL)

aur

Copreşedintele AUR, George Simion, l-a îmbrâncit în Parlament, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu și i-a urlat în față: ”Ești un hoț!”. Președintele de ședință a reacţionat: ”Pentru prima oară în istoria parlamentarismului, un ministru este agresat fizic”.

George Simion, copreședintele partidului extremist AUR, l-a jignit luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!” după ce a pus ambele mâini pe el. Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, moment în care Simion a venit peste el la microfon, a pus ambele mâini pe el și a urlat în repetate rânduri ”Ești un hoț!”, ținându-l de gât.

Președintele de ședință, Daniel Suciu (PSD), i-a cerut în mod repetat, lui George Simion, să ia mâinile de pe ministrul Virgil Popescu.

Virgil Popescu i-a replicat imediat, strigându-i ”Ești un prost!”.

”Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Simion să se ducă la domnul Putin, să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, spusese Virgil Popescu, înainte de intervenția în forță a lui Simion.

”Este pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru este agresat fizic”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu, care a închis ședința. În acest moment, liderii grupurilor politice s-au reunit în ședința birourilor permanente, pentru a decide eventuala sancționarea lui George Simion.

Ulterior, George Simion a declarat că ”nu e nici o agresiune, că nu i-am făcut nimic. Am pus mâna pe el. M-a deranjat faptul că e un hoț și i-am spus că e un hoț. Vorbesc în numele a milioane de români”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri