Caută
Close this search box.

Ajutoarele adunate de locuitorii unei comune din Bistrița-Năsăud au pornit către Cernăuți

Ajutoarele adunate de locuitorii comunei Zagra din Bistrița-Năsăud au pornit către orașul Cernăuți din Ucraina.

Dorim să vă anunțăm că în această dimineață au pornit spre Ucraina, localitatea Cernăuți, ajutoarele umanitare donate de către dumneavoastră pentru oamenii care se află în suferință din cauza acestui război cumplit!
În această săptămână datorită mobilizării exemplare de care ați dat dovadă s-au adunat numeroase produse alimentare, de igienă, pături, apă, haine, alte produse și suma de 20.250 de lei. Din această suma au fost achiziționate următoarele: medicamente pentru adulți și copii; produse de prim ajutor în cazul victimelor care au suferit arsuri; lapte praf și scutece pentru copii; produse de igienă; produse alimentare (ulei, făină, diverse tipuri de conserve, paste făinoase, dulciuri pentru copii, pateuri). Vrem să vă asigurăm că aceste fonduri au fost folosite strict pentru produsele solicitate de către oameni din Ucraina”, a scria Primăria Zagra pe pagina sa de socializare.

Dorim să vă mulțumim pentru generozitatea de care ați dat dovada în aceste zile și să vă asigurăm că aceste donații o să ajungă cu ajutorul lui Dumnezeu acolo unde este nevoie de ele! Pe această cale dorim să mulțumim și firmei Blacteea SRL pentru donațiile făcute și pentru sprijinul acordat în aceste zile”, se mai precizează în anunțul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri