Caută
Close this search box.

ANM: În următoarele zile, deasupra României, concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate

Concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate deasupra României în următoarele zile, conform datelor furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus), informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În analiza ANM cu privire la concentraţiile de monoxid de carbon în zona României în perioada 23 – 25 martie 2022 se menţionează că, potrivit simulărilor modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei, miercuri, în estul şi în sud-estul României, circulaţia aerului se va realiza predominant dinspre nord şi nord-est spre sud, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Dobrogea şi în nordul, centrul şi estul Munteniei, unde rafalele vor fi în general de 45-55 km/h. În restul teritoriului, circulaţia aerului se va realiza predominant din sector nord-vestic şi vestic, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, cu precădere în regiunile centrale.

Din seara zilei de miercuri (23 martie), circulaţia aerului se va realiza predominant dinspre nord-vest – nord spre sud-est – sud. În intervalul menţionat, în zona de interes nu se vor semnala precipitaţii, exceptând ziua de 25 martie când acestea îşi vor face apariţia pe arii restrânse„, subliniază ANM.

Citește și: Protest al ceferiștilor în fața Ministerului Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri