Caută
Close this search box.

Eugen Nicolicea s-ar întoarce, propulsat de PSD, şef la ANRE

eugen nicolicea

Foștii deputați PSD Eugen Nicolicea și Iulian Iancu sunt propuși de PSD, pentru a-i lua locul lui Alexandru Stănescu, în fruntea ANRE, anunță stiripesurse.ro, site foarte apropiat de PSD.

Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, a demisionat la scurt timp după ce a fost votat de Parlament în această funcție.

Nicolicea s-a remarcat prin susținerea extrem de agresivă a modificării Legilor Justiției, în timpul PSDragnea. La rândul său, Iulian Iancu este suspectat de relații strânse cu cercuri de la Moscova.

Alexandru Stănescu, fratele secretarului general PSD, Paul Stănescu, a anunțat săptămâna trecută, conform AK24, că și-a înaintat demisia din funcția de membru în comitetul de reglementare al ANRE, „pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare”.

„Începând cu data de 3 martie 2022, domnul Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD, pentru funcția de membru în comitetul de reglementare al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie (ANRE), își încetează mandatul, la cerere.

‘Am înaintat în această dimineață Parlamentului demisia din funcția de membru în comitetul de reglementare al ANRE. Am luat această decizie, pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare. Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată’”, a anunță un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri