Caută
Close this search box.

Europarlamentarul Maria Grapini nu vrea steagul Ucrainei arborat în România

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini promovează în România temele din narativul de propagandă al Kremlinului, declarându-se indignată că în România sunt afișate steaguri ale Ucrainei, pe străzi și pe instituții.

„Știu că se vor găsi ‘voluntari’ care să mă înjure dar îi asum! Solidaritatea, omenia, altruismul, sunt calități care ar trebui să le avem toți! Dar una e solidaritatea și altele sunt excesele și ieșirea din limitele constituționale!

Am felicitat pe toți cei care au ajutat refugiații din Ucraina! Am condamnat războiul și tragedia din Ucraina! Ca stat european, ca vecin, trebuie să ajutăm oamenii care fug din fața focului!

Dar de ce trebuie să punem steagul Ucrainei pe clădiri, instituțîi, pe străzi???? Mai marii lumii trebui să găsească soluții pentru încetarea focului și să ajute populația ucrainiană care a rămas la ei acasă! Să găsească soluții pentru a lucra și avea casă, școală pentru copii, familiile care au plecat din țara lor!

Asta ar însemna solidaritate, nu steaguri fluturând și cocarde în piept! Luptați pentru PACE!”, a scris Grapini, pe Facebook, conform Aktual24.

Grapini a fost aleasă pe listele PSD, însă acum reprezintă partidul lui Dan Voiculescu (PPU-SL), în Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri