Caută
Close this search box.

Imagine tulburătoare cu oameni îngropați în șanțuri, în saci sau înveliți cu pături, la Mariupol

Imagini tulburătoare arată trupuri coborâte într-o groapă comună în Mariupol, orașul-port de la Marea Azov, care de mai bine de o săptămână este fără apă, energie electrică sau încălzire, continuând să fie bombardat de trupele ruse, scrie Hotnews.ro.

Pe rețelele sociale, dar și pe agenții internaționale de presă au apărut imagini tulburătoare cu trupuri coborâte într-o groapă comună din orașul asediat din sudul Ucrainei.

În imagini pot fi văzuți bărbați, unii îmbrăcați în salopete sau costume de protecție albastre, punând trupuri neînsuflețite într-un șanț. În unele fotografii, trupurile sunt în saci, dar altele sunt învelite doar în ceea ce par a fi pături.

Muncitorii au săpat un șanț adânc de peste 22 de metri lungime în interiorul unui cimitir și au depus cadavrele soldaților și civililor care au fost uciși în timpul atacurilor repetate ale forțelor ruse, conform CNN.

Evgeniy Maloletka, un fotoreporter de la AP care a surprins scenele, a spus că unele dintre cadavre au fost „aduse învelite în covoare sau pungi de plastic”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri