Caută
Close this search box.

Joe Biden îl numeşte pe Vladimir Putin ”măcelar”

biden

Preşedintele american Joe Biden l-a numit ”măcelar” pe omologul său rus Vladimir Putin, în cursul unei întâlniri, sâmbătă, la Varşovia, cu refugiaţii ucraineni, relatează AFP.

Întrebat despre ”ceea ce crede despre Vladimir Putin, având în vedere ce le face acestor oameni”, Biden a răspuns cu o singură propoziţie: ”Este un măcelar”, în timp ce întrevederea era transmisă în direct de mai multe canale de televiziune de pe Stadionul naţional din Varşovia.

Preşedintele polonez Andrzej Duda l-a primit sâmbătă pe omologul său american Joe Biden la palatul prezidenţial din Varşovia, pentru convorbiri consacrate invaziei ruse din Ucraina, notează dpa, preluat de Agerpres.

Din delegaţia preşedintelui american fac parte de asemenea secretarul de stat Antony Blinken şi cel al apărării Lloyd Austin. Delegaţia poloneză îi cuprinde şi pe miniştrii de externe Zbigniew Rau şi apărării Mariusz Blaszczak.

Joe Biden a participat înainte la o ceremonie de primire, la care a fost salutat de o fanfară militară care a intonat imnurile american şi polonez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri