Caută
Close this search box.

Traian Băsescu spune că vrea să îşi cumpere un apartament cu trei camere

traian băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că, după ce va părăsi vila de protocol, îşi doreşte să cumpere un apartament de trei camere, ţinând cont de costurile cu întreţinerea, şi că pentru asta merge la bancă, pentru că şi-a investit banii în titluri de stat, nu în imobiliare.

El a arătat că şi-ar dori ca apartamentul să nu fie izolat de lume şi să fie magazine în apropiere şi o staţie de metrou, dar şi piaţă.

”Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”, a spus Băsescu.

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”

Traian Băsescu a mai declarat că merge la bancă, pentru că are banii investiţi în titluri de stat, nu a investit în imobiliare.

”Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici, pe colo, după un apartament.

La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri