Caută
Close this search box.

Un polițist fals a fost reținut după ce a fost prins în flagrant

dna

Un bărbat care pretindea că este ofiţer de poliție a fost reţinut în urma unui flagrant, a anunţat, joi, Serviciul Teritorial Giurgiu al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Flagrantul a fost organizat miercuri, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Giurgiu.

Suspectul a fost prins imediat după primirea sumei de 5.000 de lei de la o altă persoană, care formulase denunţul, potrivit Agerpres.

Polițistul fals a pretins suma de 1.000 de euro şi a primit suma de 5.000 de lei de la un martor denunţător, afirmând că are influenţă asupra ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, care instrumentează un dosar penal.

La percheziţia amănunţită efectuată cu ocazia prinderii în flagrant au fost identificate obiecte şi însemne care aveau rolul de a crea aparenţa calităţii oficiale pretinse, existând suspiciunea că ar fi fost săvârşite şi alte infracţiuni cu privire la care urmează să fie extinse cercetările.

După constatarea infracţiunii flagrante de trafic de influenţă, suspectul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, unde i-a fost adusă la cunoştinţă calitatea procesuală. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie dispuse măsurile procesuale adecvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri