Caută
Close this search box.

VIDEO Nicolae Ciucă, la 200 de ani de la înființarea Poliției Române: Este o structură de bază a statului român, aflată în slujba cetățenilor

nicolae ciucă

Poliția Română, care vineri împlinește 200 de ani de la înființare, este o structură de bază a statului român, aflată în slujba cetățenilor și a siguranței publice, a declarat premierul Nicolae Ciucă, la un eveniment organizat pentru a marca momentul aniversar.

Doamnelor și domnilor polițiști de aici, din sală, și din țară aflați la datorie, vă transmit un cald salut cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la înființarea Poliției Române, o structură de bază a statului român, aflată în slujba cetățenilor și a siguranței publice. Cei care aleg să urmeze o carieră în stucturile Poliției Române își asumă o responsabilitate pentru care este nevoie de mult curaj, implicare, profesionalism, onoare, corectitudine, omenie și spirit de sacrificiu. Este un cumul de valori creștine după care ar trebui să ne ghidăm cu toții și nu întâmplător Ziua Poliției Române este asociată uneia dintre cele mai importante sărbători ale calendarului creștin, Bunavestire”, a spus premierul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri