Caută
Close this search box.

Vrancea: Cercetări pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului găsit carbonizat în incendiul de vegetaţie de la Focşani

A furat maşina unei femei, a condus-o, deşi nu are permis, şi a alimentat de la o staţie peco, fără a plăti

Poliţiştii focşăneni fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului găsit carbonizat, sâmbătă, după ce pompierii au stins un incendiu de vegetaţie de la Focşani.

„Poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în extravilanul oraşului Focşani se află cadavrul unei persoane. Din primele date, în urma unui incendiu de vegetaţie, un bărbat, neidentificat până la acest moment, în timp ce se afla pe un teren la aproximativ 2 km de DN 2 – E 85, în zona de sud a municipiului, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Potrivit poliţiei, cadavrul bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale ce va stabili cauza decesului.

Sâmbătă, în jurul orei 11,55, pompierii focşăneni au intervenit în cartierul Sud pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie urcată, anunţat prin 112. După lichidarea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri