Caută
Close this search box.

Ambasadorul Rusiei: ”A fost un act terorist”. Comunicat: ”A comis actul sub influența unei explozii de isterie antirusească”

Au apărut, în mod firesc, reacții de la Ambasada Federației Ruse la București, în urma evenimentului total nedorit din dimineața zilei de miercuri, 6 aprilie, eveniment pe care l-am descris într-un material anterior.

Însuși ambasadorul Federației Ruse, Excelența Sa Valeri Kuzmin (FOTO), a intervenit la o importantă televiziune de stat din Rusia, unde a spus că a fost vorba de un adevărat atentat terorist.

Ambasada Rusiei la București reacționează, așadar, la incidentul de miercuri dimineață, în care un bărbat a intrat cu mașina în porțile clădiririi care găzduiește ambasada, după care și-a dat foc, provocându-și moartea, fără ca nimeni să mai poată interveni. Reprezentanța diplomatică a Rusiei a transmis condoleanțe familiei și apropiaților victimei. De asemenea, Ambasada consideră că gestul bărbatului este urmare a isteriei antirusești declanșate în legătură cu presupusul genocid de la Bucha, de lângă Kiev.

„Ambasada exprimă profunde condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc într-o mașină după o tentativă eșuată de a lovi cu mașina în porțile Ambasadei Rusiei în România.

Trebuie să declarăm cu regret că, indiferent de motivele șoferului, nu există nicio îndoială că a comis acest act sub influența unei explozii de isterie antirusească în legătură cu o provocare înscenată în orașul Bucha. În acest orășel ucrainean nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul la 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, dând vina pe militarii ruși. De fapt, persoana a devenit victima unei propagande militare dezlănțuite a directorilor neonaziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și mărturiile martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fondul unei operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunii colective al Occidentului necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în Siria, în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina. În același timp, suntem convinși că „vânătorii de adevăruri” din mass-media ucraineană și occidentală mainstream, din blogosferă vor trece în mod tradițional sub tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, de intimidare și de ucidere brutală a locuitorilor din Mariupol și din alte orașe ale Ucrainei.

În ceea ce ne privește, subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, fiind sub capota mainstream-ului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: 1) protejarea populației din RPD și din RPL de genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziștii ucraineni ; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rusesc al NATO, amenințând securitatea națională a țării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-rusesc”. Cea mai importantă prioritate, așa cum a remarcat comandantul suprem Vladimir Putin, este evitarea prin toate mijloacele a victimelor civile.

Precizăm că, în urma incidentului, niciunul dintre angajații Ambasadei și ai forțelor de ordine românești nu a fost rănit”, se arată în comunicatul transmis cu promptitudine de Ambasada Rusiei la București.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri