Caută
Close this search box.

Băsescu: Arătaţi-mi un singur leu pe care şi l-a însuşit Elena Udrea!

traian băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că Elena Udrea „nu a dus nici un leu acasă” şi susţine că aceasta a fost condamnată „nu pe probe”.

El spune că, dacă este vorba despre bani duşi ilegal către partid, atunci ar trebui să se aplice legea care reglementa la acel moment finanţările partidelor politice, care „nu vorbeşte de puşcărie”.

„Nu e nimic nou sub soare. O groază de lichele spun că au dat bani ca să ajungă la mine. Vedeţi Căpăţână, vedeţi… care a vrut să scape după ce a furat bani şi i-a dus acasă, a fost simplu să spună, i-am dat bani lui Udrea ca să ajungă la Băsescu.

Arătaţi-mi un singur om, un singur om care poate să spună că mi-a dat mie un leu”, a afirmat Traian Băsescu, vineri seară, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

„Nu pe probe (merge la închisoare Elena Udrea – n.r.). Arătaţi-mi un singur leu pe care şi l-a însuşit Elena Udrea! Un leu. Degeaba mă întrebaţi pe mine, că eu o să vă spun că Elena Udrea nu a dus nici un leu acasă”, a mai afirmat Băsescu, citat de News.ro.

În ceea ce priveşte acuzaţiile potrivit cărora Elena Udrea ar fi primit mită pentru a duce bani la fostul PDL, Băsescu a susţinut că în acest caz ar trebui aplicată legislaţia privind finanţarea partidelor politice.

„Atunci înseamnă că trebuie să ne uităm într-o lege a finanţării partidelor de la vremea respectivă, care spune foarte clar că banii primiţi ilegal pentru campanii se confiscă. Nu vorbeşte de puşcărie.

Dacă discutăm de finanţări de campanii, avem o lege a finanţării campaniilor, pe care nimeni nu vrea să o respecte. Ăsta-i răspunsul meu, nu am altul, pentru că atâta timp cât nu sunt duşi acasă, sunt bani care au fost utilizaţi pentru campanie.

A fost o finanţare ilegală, ea se confiscă şi cel care a finanţat este amendat cu suma pe care a dat-o sau partidul, depinde dacă partidul nu a luat declaraţie scrisă de la cel care a finanţat campania”, a adăugat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri