Caută
Close this search box.

Bunicuțele venite la promenadă au râs la conferință, apoi S-AU FĂCUT de râs. O puștoaică de 20 de ani le-a călcat în picioare, 24-1!

Echipa României a fost învinsă de Polonia, scor 4-0, după ce şi meciul de dublu a revenit sportivelor poloneze.

În ultimul meci al zilei, perechea Mihaela Buzărnescu/Andreea Mitu a fost învinsă de cuplul Magdalena Frech / Alicija Rosolska, scor 5-7, 6-3, 10-5, informează News.ro.

În primul meci de sâmbătă, Andreea Prisăcariu (22 de ani), locul 324 mondial, cea care a dat dovadă de multe ”fițe” și șmecherie la conferința de presă, a fost învinsă (de fapt, desfiinșată) de liderul mondial Iga Swiatek (20 de ani), cu un rușinos 6-0, 6-0. Sigur, am mai văzut lideri mondiali, am avut și noi, chiar doi, dar mai rar își zdrobeau adversarii, acești lideri mondiali, în halul ăsta, mai cedau și ei, acolo, câte 3-4 sau chiar mai multe game-uri, ba chiar mai cedau și seturi, nu câștigau așa, de parcă ar fi jucat cu bunicuțe venite la promenadă, la ”zero absolut”!

Dacă am fi jucat noi, jurnaliștii, sau dumneavoastră, cititorii, indiferent de vârstă sau greutate, scorul ar fi fost același, 6-0, 6-0. Mai rău nu se poate.

Dar așa suntem noi, românii, avem multe fițe, oricând și oriunde, în toate domeniile.

Vineri, în primul meci, Irina Begu, locul 63 WTA, a fostînvinsă de Magda Linette, numărul 58 mondial, scor 6-1, 4-6, 6-2, într-o oră şi 54 de minute.

În al doilea meci, Mihaela Buzărnescu, locul 123 WTA, a fost și ea umilită îngrozitor de aceeași parcă ”extraterestră” Iga Swiatek, scor 6-1, 6-0, în doar 55 de minute.

Iar această Swiatek e foarte valoroasă, desigur, dar nu trebuie să cădem cu toții per spate în fața unui nr.1 mondial, de fapt o jucătoare care în urmă cu doar doi ani (când Simona halep era campioană la Wimbledon), intra în 2020 de pe locul 61 mondial, cu alte cuvinte nu era nimic de speriat. Chiar nimic.

Polonia va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 formaţii din lume.

România va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

Cam greu fără Simona Halep, nu-i așa? Nu (prea) mai avem nimic și știam de mult asta, dar NICI nu am făcut nimic. Am criticat-o în schimb pe Simona, când a(u) vrut mușchii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri