Caută
Close this search box.

Cinism criminal. Ambasada Federaţiei Ruse spune că invazia din Ucraina e „cea mai politicoasă operaţiune militară specială”

ambasada federaţiei ruse

Războiul din Ucraina este prezentat de Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti ca fiind „cea mai politicoasă operaţiune militară specială”, într-un text postat pe site-ul instituţiei.

„Cu ajutorul celei mai „politicoase” operaţiuni militare speciale, Rusia urmăreşte obiectivul de a pune capăt genocidului de 8 ani al populaţiei din Donbass, efectuat de către regimul criminal de la Kiev.

Această muncă grea, care nu întotdeauna se bucură de recunoştinţă, va fi dusă la capăt, iar după victoria în acest război, adevărata pace va predomina în urma urmelor în ţara ucraineană”, potrivit unui text intitulat „Despre război şi pace în Ucraina”, postat pe site-ul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, citat de News.ro.

Textul vorbeşte despre situaţia din Mariupol şi despre ucronaziştii din Regimentul Azov şi mercenarii străini cu paşapoarte ucrainene.

De asemenea, anunţurile privind asistenţa acordată Ucrainei sunt considerate „retorică şi comportament din ce în ce mai militant” al „Occidentului colectiv”, în timp ce despre Departamentul Trezoreriei SUA, în text, se afirmă că „se grăbeşte să devină un «lider al presiunii de sancţiuni» asupra Rusiei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri