Caută
Close this search box.

Descoperire înfiorătoare în frigiderul unui fost fotbalist, devenit comentator sportiv!

De-a dreptul incredibil!

Fostul fotbalist, devenit comentator sportiv, a fost prins, după ce tatăl unui băiat dispărut de acasă a intrat pe proprietatea sa și a descoperit trupului fiului său, dar fără cap.

Un fost cunoscut fotbalist a fost arestat pe loc, după ce în frigiderul său au fost găsite mai multe capete și membre umane, inclusiv capul băiatului de 13 ani, amintit mai sus și care fusese dat dispărut de familie.

Apoi, poliția a găsit în frigiderul lui Richard Gyamfi, de 28 de ani, capete umane și membre, notează Daily Star.

Thomas Agyei l-a confruntat pe fostul fotbalist din naționala Ghanei, Gyamfi, spunându-i că știe că l-a adus pe fiul său de 13 ani, Louis Agyemang Junior, în casa lui, după ce l-a luat dintr-un parc din apropiere. Fostul fotbalist a negat acuzația. Apoi, tatăl copilului, însoțit de mai mulți vecini, au mers la casa lui Gyamfi și au intrat cu forța.

La o prima vedere, aceștia nu au găsit nimic ieșit din comun, dar apoi au descoperit o ușă încuiată. Când i-au cerut lui Gyamfi să deschidă ușa, el a refuzat, susținând că a pierdut cheia.

Aceștia au spart ușa și au descoperit, pe podea, trupul copilului, însă, fără cap. Poliția a fost chemată imediat la fața locului și apoi au descoperit ceea ce era în frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri