Caută
Close this search box.

Într-o biserică din Cartierul Titan, actorul Dan Puric a elogiat legionarii și a acuzat UE. „Ce era Pilat din Pont? Un comisar european!”

dan puric

Într-o biserică din Cartierul Titan, „cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”, actorul Dan Puric a elogiat legionarii și a acuzat Uniunea Europeană: „Ce era Pilat din Pont? Un comisar european”

Puric a spus că românii sunt siliți să-și crească acum copiii rătăciţi, cu creiere digitalizate, ascultând muzica de la festivaluri Untold, cu un nivel ridicat de toxicitate în sunet.

Actorul Dan Puric a ţinut o conferinţă, în Biserica Acoperământul Maicii Domnului, din cartierul bucureștean Titan.

„Mărturisirea creştină în vremurile de azi” a fost titlul conferinţei, pe afişul căreia se precizează: „cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”.

În jur de 150 de oameni au asistat la discursul ţinut de Dan Puric. Un stand la care puteau fi achiziţionate cărţile semnate de actor a fost instalat la intrarea în lăcaşul de cult.

În expunerea lui, Dan Puric a menţionat, pe lângă nume de sfinţi creştini, şi numele filosofului Mircea Vulcănescu, despre care conducerea BOR a recomandat, în noiembrie 2020, să nu fie promovat în biserici.

De asemenea, actorul a povestit despre Ion Gavrilă Ogoranu, legionar şi conducător al rezistenţei anticomuniste din munţi, şi l-a citat pe doctorul Nicolae Paulescu, antisemit și membru notoriu al Mișcării Legionare, numindu-l marele martir şi savant.

„Dumneavoastră vă imaginaţi că avem martiri care astăzi sunt incriminaţi ca fiind criminali de război?”, şi-a întrebat retoric Dan Puric audienţa.

 

2 răspunsuri

  1. CEI PENTRU CARE CRESTINISMUL NU ESTE UN SIMPLU MARCAJ IDENTITAR, AR TEBUI SĂ IA SEAMA LA LUPII ÎMBRACAȚI IN PIEI DE OAIE!! Acest personaj , ne crede imbecili când aduce HULE ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT, IDENTIFICÂND PE UNUL ÎN TREIME SLAVIT SI LAUDAT, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, CU OMUL MURITOR, FIE EL ȘI MARELE NOSTRU EMINESCU!! ACEST puric, nu aberează, a mărturisit public chiar el , la ROMÂNIA TV: CEL CE VĂ VORBESTE , FACE PARTE DINTR – O MARE OCULTĂ MONDIALĂ, ȘI ESTE COLABORATOR…(este modelul lor de mărturisire publică o singură dată) GRAV NU ESTE CĂ personajul ăsta a CĂZUT ÎN TRUFIA LUCIFERICĂ, CI , CĂ CEI PREZENȚI NU AU REACȚIONAT DÂNDU L AFARĂĂ CU – PIEI SATAN O – CĂCI DUHUL ANTIHRISTIC NEAGĂ DUMNEZEIREA LUI HRISTOS, MÂNTUITORUL NOSTRU! TREZIȚI – VĂ CREȘTINILOR!

  2. BUNA DIMINEAȚA DOMNUL PREOT…, ECUMENISMUL V A ÎNCHIS TOTAL OCHII MINȚII, NU AȚI AVUT NIMIC DE SPUS ??? VEȚI DA TOȚI SOCOTEALĂ LA ZIUA JUDECĂȚII ȘI PT TRADAREA POPORULUI LA CRETA ÎN 2016, ȘI PT HULA ÎN BISERICĂ!
    ÎNTOARCEȚI VĂ LA HRISTOS BIETE SUFLETE VÂNDUTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri