Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu la RFI: Independența României față de gazul rusesc, asigurată de anul viitor

marcel ciolacu

Legea offshore ar putea trece de Parlament în cel mult trei săptămâni, declară într-un interviu la RFI președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD spune că această lege depusă în Parlament ”este un semnal puternic că nu ne schimbăm viața în funcție de mofturile lui Putin”.

Marcel Ciolacu estimează că legea offshore ar putea trece de Parlament în două-trei săptămâni: ”O să o băgăm pe procedură de urgență. A intrat la prima Cameră sesizată, la Senat. Eu estimez în maximum două-trei săptămâni, în funcție de cât stă la Senat, va trece și merge către promulgare”.

Întrebat dacă exploatările din Marea Neagră vor fi afectate de războiul din Ucraina, liderul PSD a răspuns: ”Nu, nu. Dimpotrivă, este un semnal puternic că nu ne schimbăm viața în funcție de mofturile lui Putin (…). Nu cred că un stat trebuie să se lase impresionat de agresiunea unui dictator, dimpotrivă, trebuie să arătăm că noi ne continuăm investițiile și dezvoltarea statului român, în pofida anumitor așa-zise amenințări din partea Rusiei”.

Citește și: UE condamnă bombardamentele ilegale ale Rusiei asupra civililor în Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri