Caută
Close this search box.

Ministrul Apărării rus, Serghei Șoigu, ar fi suferit un atac de cord. E în stare critică

serghei şoigu

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi suferit un atac de cord masiv și este ținut în viață de aparate. Președintele Vladimir Putin ar fi dispus arestarea a 20 de generali, acuzați de corupție.

Sunt datele furnizate de Leonid Nevzlin, disident rus fugit îmn Israel. Anterior, apăruse informaţia că nu mai puţin de opt generali sunt arestaţi de Vladimir Putin. Nevzlin a postat informațiile pe contul său de Twitter, atribuindu-le unor surse din Rusia. Informațiile nu au fost confirmate până acum de surse oficiale.

„Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că acest atac de cord nu ar fi avut loc din motive naturale”, a scris Nevzlin, pe Twitter.

Omul de afaceri ruso-israelian susține că generalii au fost arestați pentru deturnarea fondurilor operative necesare pentru preluarea conducerii politice în Ucraina. „Din anul 2014, aproximativ 10 miliarde de dolari, alocați de Putin pentru pregătirea unui război rapid, au fost furate”, susține Nevzlin, confirmă G4Media .

Serghei Șoigu a fost văzut ultima oară în public pe 8 aprilie, la înmormântarea politicianului extremist ultrareacţionar Vladimir Jirinovski, pe care Putin îl consideră un fel de mentor al său, alături de ideologul Aleksandr Dughin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri