Caută
Close this search box.

Orban: PNL a devenit UM PNL, o unealtă a lui Iohannis. Nu Cîţu e problema

orban

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, susţine că problema PNL nu este Florin Cîţu, ci faptul că această formaţiune politică s-a transformat în „UM PNL” şi a devenit „o unealtă a lui Iohannis”, pe care şeful statului o foloseşte „în interes personal”.

„Problema PNL este aceea că a devenit o unealtă a lui Iohannis, care foloseşte PNL-ul în interes personal.

A doua problemă este aceea că PNL nu mai are nicio legătură cu liberalismul. S-a transformat în UM PNL – unitatea militară PNL, cu Armata şi cu Miliţia în frunte, pe post de preşedinte şi de secretar general.

A treia mare problemă este că e în alianţă cu PSD şi că nu are capacitatea de a reprezenta clasa mijlocie şi alegătorii liberali care au acordat încrederea.

În fine, ultima problemă este o problemă de gravă lipsă de caracter. PNL, la vârf astăzi, a adunat toate gunoaiele, oameni lipsiţi de caracter, trădători, (…) oameni care nu au decât interese personale şi afaceri cu statul şi nu au nicio legătură cu cetăţeanul român. Astea sunt problemele PNL, nu Cîţu”, a precizat Orban, sâmbătă, pentru AGERPRES.

Întrebat dacă ar fi interesat să revină în PNL în actualul context, Orban a spus că „sub nicio formă” nu ia în calcul o asemenea variantă, atât timp cât PNL „va fi unealta lui Iohannis”.

„Sub nicio formă. Atât timp cât PNL va fi unealta lui Iohannis, atât timp cât PNL va accepta să stea la guvernare cu PSD, atât timp cât în conducerea PNL vor rămâne oameni gen Iulian Dumitrescu, Flutur, Bode, Alina Gorghiu ş.a.m.d., oameni certaţi complet cu interesul public, ei sunt adversarii mei politici şi în niciun caz posibili parteneri”, a conchis Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri