Caută
Close this search box.

Papa comite un GRAV sacrilegiu și lovește dur lumea creștină: ”E greu de crezut că Isus a Înviat cu adevărat”

Papa Francisc a rostit, în predica Urbi et Orbi ținută cu ocazia Paștelui catolic, vorbe care ar putea arunca în aer întreaga creștinătate. Papa Francisc se îndoiește de însăși baza creștinismului și pune sub semnul întrebării Învierea lui Iisus Hristos, întrebându-se dacă nu este totul numai o iluzie.

„Am văzut prea mult sânge, prea multă violență. Inimile noastre, de asemenea, au fost pline de frică și angoasă, deoarece atât de mulți dintre frații și surorile noastre au trebuit să se închidă pentru a fi în siguranță în fața bombardamentelor. Ne este greu să credem că Isus a înviat cu adevărat, că a cucerit cu adevărat moartea. Să fie oare o iluzie? Un rod al imaginației noastre?„, a spus Papa Francisc.
Sigur, bombardamentele, oricând, oriunde ar fi ele și oricine le-ar face, sunt condamnate de toată lumea, domnule Bergoglio, nimeni nu le dorește și nu le acceptă, dar una sunt  bombardamentele și cu totul, dar cu totul altceva este Învierea Domnului Isus, pe care o celebrăm de peste 2000 de ani și care reprezintă fundamentul creștinismului și al tuturor speranțelor Omenirii.
Ar mai fi  ceva de comentat?
Nimic. Sau poate ar mai fi, chiar multe, dar ne abținem (cu greu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri